FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Dobrodošli !

Firma RADOJKOVIĆ I SINOVI je već dugi niz godina poznata po proizvodnji i ugradnji različitih tipova kamina od različitih materijala u zavisnosti od namene i želje kupaca.

Višegodišnje iskustvo i proverena tehnologija garancija su kvaliteta naših kamina.

U našoj ponudi možete naći veliki broj otvorenih kamina ( kamina bez ložišta ). Otvoreni kamini pružaju Vam lep izgled "otvorene" vatre u kući, ali ne i efikasno grejanje i zaštitu od eventualnog požara. "RS" kamini objedinjuju svojom funkcio­nalnošću više zahteva i karakteristika raznih vrsta kamina. To znači: efikasno grejanje uz svu lepotu i draž "otvorene" vatre u kaminu koju možete po želji kombinovati, zatvarajući vrata kamina (tj. ložišta) a ne umanjujući njegov estetski utisak.
Kamin 1


Kamin 2

Novo rešenje "RS" kamina greje zračenjem i cirkulacijom toplog vazduha. Nekoliko tipova kamina, koji svojom veličinom, prikladnim oblikom, izrađeni od prirodnih materijala i u više boja mermera, uklapaju se u svaki enterijer porodične kuće, vikendice ili stana. Sa malo čvrstog goriva zagrejaćete prostoriju i vratiti prirodu u Svoj dom.

Više Informacija o principu rada zatvorenih kamina možete pročitati na našoj strani " O kaminima ".


Velika nam je čast i ponosimo se poverenjem koje su nam kijenti poklonili i poslovima koje smo za njih uradili.

Neke od rezultat dosadšnjeg bogatog rada naše firme su:
  Kineska Ambasada - Beograd
  Hotel Mladost - Beograd
  Hotel Mogren - Budva
  Hotel Kruna - Despotovac
  Hotel Sunce - Soko Banja
  Motel Tito - autoput

Smatramo da o nama najbolje govore uspešni poslovi i veoma smo zadovoljni saradnjom sa mnogim poznatim ličnostima naše javne scene.

Budite i Vi deo naše uspešne porodice !

 Design by Multinet Networks - 2009.